1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yönetmeni değişen "Yeşil Deniz Milenyum" dizisinin 2. sezonuna flaş isim

tabii için çekilen "Yeşil Deniz Milenyum" dizisinin 2. sezon çekimleri başlıyor.

Yönetmeni değişen “Yeşil Deniz Milenyum” dizisinin 2. sezonuna flaş isim

Yeşil Deniz Milenyum” dizisi TRT‘nin dijital platformu tabii‘nin sevilen projeleri arasında yer alıyor. Rahmi Kukul ile Ayfer Özgürel‘in yapımcılığını üstlendiği dizinin 2. sezon onayı geçen günlerde alınmıştı. Sete çıkmaya hazırlana dizinin ekibine sürpriz bir isim katılıyor. Dizinin 8 yıl önce TRT’de ekrana gelen bölümlerinde “Üsen” rolüne hayat veren İlker Aksum ekibe geri döndü.

Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın‘ın başrollerini paylaştığı dizinin ikinci 10 bölümlük sezonu yine renkli hikâyelere sahne olacak. Dizinin yönetmeni değişti. Serkan Özarslan görevini Hakan Eren‘e devretti. Dijital versiyonuna Yasemin Yazıcı’nın da dahil olduğu dizi Ödemiş’in Birgi köyünde çekiliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Özkan Uğur’a veda paylaşımı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir