1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine yeni oyuncu

Unutulmaz film ve dizilerin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra televizyona yazdığı “İnci Taneleri” dizisi heyecan yarattı.

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine yeni oyuncu

Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra televizyon dizisiyle seyirciyle buluşacak. Erdoğan’ın önce senaryosunu yazıp bitirdiği “İnci Taneleri” dizisinin çekimleri geçen günlerde başladı. 2 yıl süren çalışmanın sonucu olan dizide Yılmaz Erdoğan yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Erdoğan’ın kolyesinden kopmuş inci tanelerini tekrar toplayabilme savaşını ekrana taşıyacak olan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ı buluşturan BKM Yapım imzalı İnci Taneleri’nin ekibine Özgün Çoban dahil oldu. Çoban “Tayfun Salacak” rolüne hayat verecek ve Piraye’nin (Selma Ergeç) kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pınar Deniz’in Emmy sevinci çığlığı  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir