1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” dizisine şiirli ilk fragman geldi

Uzun yıllar sonra dizi setlerine geri dönen Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı “İnci Taneleri” dizisine özel bir tanıtım hazırlandı.

Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” dizisine şiirli ilk fragman geldi

Yılmaz Erdoğan imzalı “İnci Taneleri” dizisinin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu. Hazırlık aşaması 2 yıl süren dizinin ilk tanıtımı Yargı dizisi sırasında seyirciyle buluştu. Erdoğan’ın ‘Azem Yücedağ’ adlı edebiyat öğretmeni rolüyle seyirciyle buluşacağı dizinin ilk tanıtımında haber bültenine konu olan olay yayınlandı. Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürmekle suçlandığı ve kelepçeli bir şekilde gözaltına alındığı belirtildi. Bu görüntüler sırasında Yılmaz Erdoğan’ın okuduğu ve “Senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış” sözlerinin öne çıktığı şiiri büyük ilgi gördü.

Rolü gereği üzerine çelik yelek giydirilen Yılmaz Erdoğan’a dizide Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor. Şenol Sönmez’in yönettiği dizi yeni yılda Kanal D’de seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahane Hayatım’da senarist değişikliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir