1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılın Erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu: Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak

“Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasını sunan 2 kız çocuğu babası ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Bazaar Woty Yılın Erkeği Ödülü’nü almaya eşi Sinem Kobal’la beraber gitti.

Yılın Erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu: Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak

Kenan İmirzalıoğlu bir derginin düzenlediği gecede Yılın Erkeği Ödülü’nün sahibi oldu. Ödülünü eşi Sinem Kobal’la almaya giden İmirzalıoğlu kadın haklarıyla ilgili soruya “Kadınlara her zaman saygılı, nezaketli ve özenli davranmalıyız. Kadınlarımıza gereken ihtimamı göstermeliyiz. Bildiğiniz gibi çok zarif bir hanımefendi ile evliyim. Anadolu yürekli çok güçlü bir kadının elinde büyüdüm. Ablamla beraber iki kız çocuğum da var. O yüzden ekstra hassasım. Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak” dedi.

Sinem Kobal da “Çok mutlu ve gururluyum. Kenan’a bu ödül de eşlik ediyor olmak için buradayım. Yanındayım.… Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum kızlarımın ve benim…” diye konuştu. Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’la beraber bir projede oynamaya sıcak baktıklarını belirtirken son dönemde yayınlanan “Bihter” ve “İstanbul İçin Son Çağrı” filmlerini henüz izleyemediğini ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oğlu Ardıç’ı kucağına alan Kaan Urgancıoğlu: Zor bir doğumdu, mutlu sonla biten bir film gibiydi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir