1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılın dizisi Şehrazad’a bir flaş oyuncu daha

 Yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinin başında gelen NGM’nin şimdiden merakla beklenen yeni projesi Şehrazad bugün sete çıktı. 

Yılın dizisi Şehrazad’a bir flaş oyuncu daha

Yeni yayın dönemi için hummalı bir hazırlık başladı. Yeni diziler arasında şimdiden en çok merak edilen projelerin başında atv’de seyirciyle buluşacak olan “Şehrazad” geliyor. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan “Sefirin Kızı”, “Kaderimin Oyunu” ve “Kardeşlerim”le fark yaratan Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği NGM imzalı dizi bugün sete çıktı. Burak Deniz’in “komiser Mahir”, Su Burcu Yazgı Coşkun’un “yörük kızı Canfeza”, usta aktör Gürkan Uygun’un ise Şehrazad’ın babası Kürşat’a hayat verdiği iddialı dizinin kadrosuna bir başarılı oyuncu daha katıldı.

Genç kuşağın yetenekli oyuncularından Ecem Çalhan “Şehrazad” dizisinin “Sıla”sı oldu. Hikâyesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan’a ait dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Şehrazad yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Buğra Gülsoy: Demet’e hayranım, onunla çalışmaktan çok mutluyum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir