1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinde flaş değişiklik

Atv’nin ilk bölümünü 31 Aralık’ta yayınladığı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı.

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde flaş değişiklik

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisi geçen yılın son ekrana gelen dizisi olmuştu. Ercan Uğur’un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyordu. Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın başrollerini paylaştığı dizide yönetmen değişikliği yaşandı. “Yıldızlar Bana Uzak”ın yeni yönetmeni Devrim Yalçın oldu.

Dizide çocukluktan itibaren birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Kadir (Furkan Andıç) ve Aslı’nın (Burcu Kıratlı) etkileyici hikâyesi ekrana taşınıyor. Hikâyesi aşk ve intikam üzerine kurulu olan dizide usta oyuncular Gürkan Uygun ve Murat Daltaban’a Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve çocuk oyuncu Mustafa Enis Bilir eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eski eşler Kolpaçino 4.4’lük filminde buluştu: Özgür’ü ölene kadar bırakmam

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir