1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yerli Beverly Hills, 90210’a flaş oyuncu

Ükemize "Gelecek Uzun Sürer" adıyla uyarlanan yerli Beverly Hills, 90210 dizisinin kadrosuna flaş bir isim daha katıldı.

Yerli Beverly Hills, 90210’a flaş oyuncu

Ay Yapım’ın FOX için hazırladığı yerli Beverly Hills, 90210 dizisine her geçen ünlü bir isim daha katılıyor. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği dizide Mert Yazıcıoğlu “Kerem”, Aslıhan Malbora “Ece” adlı ikiz kardeşlere hayat verecek. İki kardeşin babası Harun karakterini ise son olarak “Üç Kuruş” dizisine konuk oyuncu olan Necip Memili canlandıracak.
Damla Serim’in yazdığı dizide ailenin annesi Beliz rolüne kimin hayat vereceği ise belli oldu. Başarılı ve güzel oyuncularımızdan Nur Fettahoğlu ülkemize “Gelecek Uzun Sürer” adıyla uyarlanan dizinin kadrosuna dahil oldu. Bir grup gencin hikâyesini konu alan dizinin kadrosuna Aytaç Şaşmaz da “Evren” rolüyle dahil olmuştu.

Ülkemizde de yayınlanmıştı

4 Ekim 1990 ile 17 Mayıs 2000 tarihleri arasında Amerika’da FOX kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören televizyon dizisi, Türkiye’de “Evimiz Hollywood’da” adıyla İnterStar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te yayınlanmış ve dizinin başrol oyuncuları o yıllarda gençlerin idolü olmuştu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir