1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yayına dakikalar kala Bambaşka Biri'nin ön izleme sahnesi yayınlandı

TİMS&B Productions imzalı "Bambaşka Biri" dizisinin ilk bölümüne kısa bir süre kala yayınlanan ön izleme videosu büyük ilgi gördü.

Yayına dakikalar kala “Bambaşka Biri”nin ön izleme sahnesi yayınlandı

Hande Erçel ve Burak Deniz‘in başrollerini paylaştığı “Bambaşka Biri” nihayet bu akşam görücüye çıkıyor. FOX‘un TİMS&B Productions imzalı dizisi için ilk bölüme kısa bir süre kala ön izleme videosu yayınlandı. Hande Erçel, Burak Deniz ve Menderes Samancılar’lı sahne büyük ilgi gördü. “Bambaşka Biri” dizisinde ormanda hayırsever iş insanı Hamdi Atılbay’ın cesedi bulunmuştur. Bu olay savcı Leyla ve ünlü haberci Kenan Öztürk‘ü ilk kez bir araya getirir. Ancak ortada çözülmesi gereken büyük sırlar ve birbirinden çelişkili olaylar vardır.

Neslihan Yeşilyurt‘un yönettiği, Ethem Özışık‘ın ise yazdığı dizide Hande Erçel ve Burak Deniz’e Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayal Köseoğlu atv’nin “Tutsak” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir