1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasemin Yalçın’ın dizi isyanı: Reklam arası dizilerde yer almak zor

Komedi dünyasının usta oyuncusu Yasemin Yalçın uzun süredir ekrandan uzak kalma nedenine açıklık getirdi.

Yasemin Yalçın’ın dizi isyanı: Reklam arası dizilerde yer almak zor

Yasemin Yalçın “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde ünlü rockçının annesi Toto Karaca’ya hayat veriyor. 90’lı ve 2000’li yıllarda ekranın unutulmaz komedi programlarına imza atan usta oyuncu son olarak 9 yıl önce Show TV’de “Mihrap Yerinde” dizisinde rol almıştı. Uzun yıllardır TV ekranından uzak olan ve eşi İlyas İlbey’le kurduğu tiyatronun oyunlarında sahneye çıkan Yalçın “Belli bir yaştan ve edinimden sonra imza atacağımız işlere bakmak istiyorum. Bu sebepten dolayı tiyatromuz devam ediyor halihazırda… Çok şükür tiyatromuz çok güzel gidiyor. Bütün tiyatrolar kapalı işe gitsin” dedi.

59 yaşındaki usta oyuncu televizyondaki dizi sürelerini eleştirdi ve “Televizyona küsmedim, küsmüş değilim…  Bizim dönemimizde 45 dakikalık işler, önce 1saat, şimdi 2 saat oldu. Ekranda mizah isteniyorsa eğer benden, yürümesi çok zor çok riskli olmaya başladı. Bunun bir formata ulaşması lazım. Reklam Arası dizilerde yer almak zor ama tiyatroyu seviyorum. Tiyatro seyircisi bambaşka, çok yoruluyoruz. Yoldan yola otobüslerle ama çok büyük eğlence…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Gönül Dağı” dizisinde set aşkı… Berk Atan kalbini hangi meslektaşına kaptırdı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir