1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasemin Allen "Bahar" dizisine geliyor

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ı buluşturan "Bahar" dizisi her salı seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

Yasemin Allen “Bahar” dizisine geliyor

Yasemin Kay Allen ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna dahil oldu. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, MF Yapım imzalı dizisinin Yasemin Kay Allen, 12. bölümden itibaren dahil olacak. Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Dora Ersoy” karakterine hayat verecek.

Ayça Üzüm’ün senaryosu yazdığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet EvgarBuğra GülsoyMehmet Yılmaz AkEcem ÖzkayaFüsun DemirelElit Andaç ÇamDemirhan DemircioğluNil Sude AlbayrakAlisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dizi piyasasında büyük kriz… Hiç yazlık dizi çekilmiyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir