1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'ya 5 yeni oyuncu geliyor

Yasak Elma dizisi 6. sezonunda da seyirciyi ekran başına topluyor.

Yasak Elma’ya 5 yeni oyuncu geliyor

Yasak Elma dizisi yeni yılın ilk haftası sete bir hafta ara veriyor. Bu nedenle dizinin Pelin Orhuner 161 ve 162. bölümleri iç içe çekilecek. Haftaya yeni bölümün de yayınlanmayacağı öğrenildi. Öte yandan usta yapımcı Fatih Aksoy’un imza attığı diziye 5 yeni oyuncu katılacak. Doktor Selim’in (Emre Kızılırmak) profesör annesi Sevim ve babası Koray Avcıoğlu, Doğan’ın (Murat Aygen) eski aşkı Julia, Julia’nın asistanı Tuğçe ve Sedai’nin kuzeni Selen diziye dahil olacak. Selen’e Pelin Orhuner hayat verecek.

Selen, Sedai’nin (Bahtiyar Memili) Adana’dan gelen amcasını kızıdır. Adana’dan gelen Selen, Sedai’den yardım ister. Kuzenine yardım eden Sedai’nin başına geleceklerden haberi yoktur. Diziye katılacak diğer karakterler için cast çalışması sürüyor. Julia için Pelin Karahan’la görüldüğü ancak rolü çok seven Karahan’ın Şebeke dizisindeki takvimi nedeniyle “Yasak Elma”ya katılamadığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Haluk Bilginer’li Şahsiyet dizisine flaş isim  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir