1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yasak Elma"nın yönetmeninin çekeceği "Kirli Sepeti"ne 2 yeni oyuncu

Medyapım'ın "Kirli Sepeti" dizisinin çekimlerinin 15 Ağustos gibi başlaması planlanıyor.

“Yasak Elma”nın yönetmeninin çekeceği “Kirli Sepeti”ne 2 yeni oyuncu

“Kirli Sepeti” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Medyapım‘ın FOX için çekeceği dizinin yönetmen koltuğuna “Yasak Elma”nın yönetmeni Ece Erdek oturacak. 15 Ağustos gibi sete çıkması planlanan dizi lüks bir sitede çalışan Meryem isimli temizlikçinin intiharının ardından yaşanan olaylar ele alınacak. Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş ve Billur Melis Koç gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin ekibine Fehmi Karaarslan katıldı.

Karaarslan dizide Meryem’in intihar ettiği evin sahibi Kenan’a hayat verecek. Kenan’ın eşi Şermin’i ise Nihan Doğa canlandıracak. Sırlarıyla beraber ölen, flashback sahnelerle dizide yer alacak Meryem’i kimin oynayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Özpirinçci ‘Sandık Kokusu’ dizisiyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir