1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'nın Asuman'ı Melisa Doğu'dan sürpriz proje

Fenomen dizi Yasak Elma'yla hafızalarda yer eden başarılı oyuncu Melisa Doğu ilk kitabının heyecanını yaşıyor.

Yasak Elma’nın Asuman’ı Melisa Doğu’dan sürpriz proje

Melisa Doğu rol aldığı projelerdeki etkili oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle 5 sezon süren Yasak Elma dizisiyle hafızalarda yer eden Doğu, bir süredir üzerinde çalıştığı kitap projesini tamamladı. Melisa Doğu’nun yaşadıklarını kendine has tarzıyla sevenleriyle paylaştığı kitabı ‘’Fırtınanın Kalbine İn’’ Müptela Yayınlarından bugün raflara çıktı.

Melisa Doğu kitabının önsözüne şu anlamlı sözlerle başladı:

“Şimdiki zamanı anlamlandırmaya çalışırken geçmiş ve gelecek arasındaki köprüde kalmış hatta kalakalmış inatçı ruhlarız biz. Hayatımdan gelmiş geçmiş ve hala duran sevdiklerime, yarasına dokunduğum, gülüşünü paylaştığım, göçüp gittiğimde ardında bir iz bıraktığımı düşünenlere, aşkı şuursuzca yaşayabilme cesareti olan, düşünceyi eyleme dönüştüren kalplere gelsin…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir