1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma’da çok konuşulacak ayrılık

Medyapım imzalı fenomen dizi dizi bu sezon Yıldız’la (Eda Ece) ile Doğan’ın (Murat Aygen) soğuk savaşına sahne olmuştu. K

Yasak Elma’da çok konuşulacak ayrılık

Yasak Elma final sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Medyapım imzalı fenomen dizi dizi bu sezon Yıldız’la (Eda Ece) ile Doğan’ın (Murat Aygen) soğuk savaşına sahne olmuştu. Kendisini hapse attıran ve kendisinden boşanan eşini affetmeyen Doğan avukatı Hilal’le (Ece Özdikici) aşk yaşamaya başlamıştı.

İntikam planlarını tek tek devreye sokan Doğan’ın Hilal’le yollarını ayırmaya karar veriyor. Hilal karakteri diziye veda ediyor. Bu arada kulislerde konuşulan bilgiye göre her an her şeyin olabildiği Yasak Elma’da Doğan evlilik teklifi yapmaya hazırlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülseren Budayıcıoğlu’ndan ‘Kırmızı Pelerin’ geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir