1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma’da bir flaş ayrılık daha

Altıncı sezonunda da ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisainde bir ayrılık yaşanacak.

Yasak Elma’da bir flaş ayrılık daha

Yasak Elma dizisi yeni sezonunda da ilgiyle izleniyor. Medyapım’ın FOX için çektiği fenomen dizi Yasak Elma, yine bol entrikalı bir sezon geçiriyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizide yeni sezonda diziye Bekir Aksoy, Ece Özdikici ve Kenan Acar katılmıştı. Ece Özdikici’nin dizideki hikâyesi bitti demeden bir ayrılık daha gerçekleşiyor.

Diziye bu sezon Kumru’nun partneri Altay olarak olarak giren Kenan Acar, diziden ayrılıyor. Ender’in adamı olduğu ortaya çıkan Altay’ın oyunları tek tek bozuluyor. Kumru, Altay’ı fena halde sıkıştırıyor. Öte yandan Doğan’la (Murat Aygen), Yıldız’ın (Eda Ece) arasını bozmaya çalışan Ender’in (Şevval Sam) kurduğu entrika planı bozuluyor. Yıldız, Ender’den kardeşinden de yardım alarak fena halde intikam alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Avcı ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir