1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kirli Sepeti" dizisinde "Yasak Elma" efsanesine gönderme

Medyapım'ın fenomen dizilerinden "Yasak Elma"ya yine FOX'ta yayınlanan "Kirli Sepeti"nde eğlenceli bir gönderme yapıldı.

Kirli Sepeti dizisinde Yasak Elma efsanesine gönderme

“Yasak Elma” dizisi MedYapım‘ın unutulmaz dizilerinin başında geliyor. Geçen haziran ayında final yapan diziye yapım şirketinin FOX‘ta ekrana gelen “Kirli Sepeti” dizisinde atıfta bulunuldu. Dizinin Nergis’i Gözde Seda Altuner‘le Hayriye’si Ceren Moray’ın sohbeti sırasında diziye gönderme yapıldı.

“Yasak Elma”nın son 2 sezonunu çeken Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği, Merve Girgin Aytekin‘in yazdığı “Kirli Sepeti”nde Nergis “Sen bayağı biliyorsun bu entrika işlerini” deyince Hayriye “Altı sezon Yasak Elma izledim. Yıldız hanım, Ender hanım hep onlardan öğrendik valla entrikaları” cevabını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Zaferin Rengi” filminden tüyleri diken diken Birce Akalay’lı Halide Edib Adıvar sahnesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir