1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yarın RTÜK kararına itiraz edecek olan “Kızıl Goncalar” dizisi Fatih’ten taşındı

Geçen hafta çekim yaptıkları mekanlardan çıkarılan Gold Film’in Kızıl Goncalar dizisine RTÜK tarafından verilen 2 kez yayın durdurma cezasına bugün itiraz edilecek.

Yarın RTÜK kararına itiraz edecek olan “Kızıl Goncalar” dizisi Fatih’ten taşındı

“Kızıl Goncalar” dizisi geçen hafta ikinci bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. Özgü Namal ile Özcan Deniz’i  buluşturan FOX’ta ekrana gelen diziyle ilgili örgütlü şekilde yapılan şikayetlere RTÜK anında karşılık vermiş ve yapılan toplantıda diziye hem para, hem de 2 kez program durdurma cezası vermişti. Yayıncı kuruluş kararın tebliğinin ardından yarın bölge idare mahkemesine başvuratak RTÜK kararına itiraz edecek.

Öte yandan dizinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 2 mekanındaki çekim izinleri de ücretleri ödendiği halde iptal edilmişti. Dizinin Fatih’teki mekanlarının Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınacağı öğrenildi. Çekimleri yılbaşı tatili hariç tüm hızıyla süren dizinin 3. bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Namal’a geçen perşembe sette yaş günü kutlaması yapılmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin yılbaşında buz gibi havuza atladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir