1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı'ya yapımcı Poyraz Aşman karakteri konuk oluyor

24 Eylül Pazar akşamı 3. sezonunu açacak olan "Yargı" dizisinin 64 ve 65. bölüm çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yargı’ya yapımcı Poyraz Aşman karakteri konuk oluyor

“Yargı” dizisi yine çok konuşulacak, kafa karıştıracak bir sezona başlayacak. 2 sezon sürmesi planlanan ancak etkili senaryosu, başarılı rejisi ve muhteşem oyunculuklarıyla tüm dünyada sevilip ilgi görünce bir yıl daha uzatılan diziye Ferit Kaya (Can), Seda Türkmen (Dilek), Müge Bayramoğlu (Nil), Çağla Demir (Ela), Ayşen Sezerel (Başsavcı Nadide), Alican Altun (Yiğit), Ulvi Kahyaoğlu (Efe) ve Özlem Turay’ın (‘Filiz) kadrosuna dahil olduğu fenomen diziye 64. bölümde Gürhan Elmalıoğlu da konuk olacak.

Elmalıoğlu “Yargı”da yapımcı Arda Aşman rolünü canlandırıyor ve Laçin Tilmen’in (Nilgün Türksever) kitabının filmini yapmak isteyen yapımcı rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Yeni sezonu heyecanla beklenen Yargı’nın 5 yıllık zaman atlamasıyla açılacağı, Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) “Elif” adında bir kızlarının olacağı da kulislerde konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna “Atatürk”, Pelin Akil “Latife hanım”ı canlandıracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir