1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı’nın ödüllü oyuncusu "Şahane Hayatım" dizisinde

Fenomen dizi Yargı’da hayat verdiği İnci karakteriyle hafızalarda yer eden ödüllü oyuncu #EceYüksel “Şahane Hayatım”a konuk oluyor.

Yargı’nın ödüllü oyuncusu “Şahane Hayatım” dizisinde

“Yargı” dizisinde parlayan isimlerden biri de genç kuşağın en yetenekli oyuncularından Ece Yüksel’di. 26 yaşındaki Yüksel “Kız Kardeşler” filmindeki rolüyle 38. İstanbul Film Festivali’nde; “Ela ile Hilmi” ve Ali filmindeki rolüyle de 41. İstanbul Film Festivali’nde Altın Lale En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştı. Genç yaşında çok başarılı bir kariyere imza atan Yüksel, önceki yıl da Avustralyalı yönetmen George Miller‘in konusu İstanbul’da geçen Üç Bin Yıllık Bekleyiş (2022) filminde rol almış ve Cannes Film Festivali’ne katılarak göğsümü kabartmıştı.

Geçen sene Hollandalı Martin Wevers ile nikah masasına oturan ve çifte vatandaşlık hakkı kazanan Ece Yüksel, “Şahane Hayatım” dizisi için İstanbul’a dönüyor. Başarılı oyuncu yeni ismi NOW olan FOX’un çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi “Şahane Hayatım”a konuk oluyor. Ödüllü oyuncu “Avukat Deniz” rolüyle Ay Yapım’ın sevilen dizisinin 13. bölümünde hikâyeye katılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bakü’de “3391 Kilometre” filmi izdihamı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir