1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı'nın Mercan'ına hangi çocuk oyuncular hayat verdi?

Üçüncü sezona başlayan Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon ters köşe bir bölüme imza attı ve Ilgaz ile Ceylin'in kızı sanılan Elif, Aylin'in kızı çıktı.

Yargı’nın Mercan’ına hangi çocuk oyuncular hayat verdi?

Pınar Deniz (Ceylin) ile Kaan Urgancıoğlu‘nun (Ilgaz) başrollerini paylaştığı “Yargı” dizisinin ilk bölümünün finali seyircinin kafasını karıştırdı. Başarılı senarist Sema Ergenekon‘un yazdığı dizide 64. bölüm boyunca Elif (Gece Işık Demirel) Ceylin ve Ilgaz’ın çocuğu sanıldı. Ancak finalde Elif, Aylin’in (Pınar Çağlar Gençtürk) kızı çıktı. Çiftin kızları Mercan’a ait ilk görüntüler de fragmanda yayınlandı.

Fenomen dizide Ceylin ile Ilgaz’ın kızları Mercan’ın 3 yaş halini Yaren Vera Salman oynadı. Minik Yaren daha önce Kanal D’nin “Sadakatsiz” dizisinde Melis Sezen’in hayat verdiği Derin’in bebeği olarak seyirci karşısına çıkmıştı.

“Yargı” dizisinde Mercan’ın 6 yaş halini ise Eylül Uğuz canlandırdı. Dizinin yeni bölümlerinde seyirciyi şaşırtacak, bulmaca çözmeye yöneltecek yeni sürprizler yaşanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’da savcı Ilgaz’dan tarihe geçecek sözler: Eteği kısaydı böyleydi diye diye günahlarınızı yıkadınız.
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir