1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Yargı”nın Ela’sı Çağla Demir ünlü İtalyan tasarımcıyla bir araya geldi

“Yargı” dizisinde Ela karakterine hayat veren ünlü oyuncu Çağla Demir, dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Gerardo Sacco ve İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi’yle buluştu.

“Yargı”nın Ela’sı Çağla Demir ünlü İtalyan tasarımcıyla bir araya geldi

“Yargı” dizisiyle bu sezon seyirci karşısına çıkan Çağla Demir dün akşam İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi’nin davetine katıldı. MeeTürkItaly toplantıları kapsamında, zanaatkâr ve mücevher yaratıcısı Maestro Gerardo Sacco’nun katılımıyla Venedik Sarayı’nda gerçekleşen etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Dünyaca ünlü birçok tiyatro oyunu ve filme tasarımlarıyla katkıda bulunan Gerardo Sacco, daha önce Monica Belluci, Glenn Close, Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Robert De Niro, Luciano Pavarotti gibi önemli isimlerle çalıştı. Etkinlikte sanatçının en ikonik eserlerinden bazıları da sergilendi ve Gerardo Sacco markasının nasıl doğduğundan film sektörüne geçişine kadarki süreci anlattığı bir e söyleşi gerçekleştirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ve Burak Deniz’li “Bambaşka Biri” dizisinde yeni gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir