1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı’da bomba ayrılık, yeni dizisi şimdiden hazır     

Kanal D’nin 3. sezonunda da rekor kıran dizisi “Yargı”nın ekibinde çok bomba bir ayrılık yaşanacak.

Yargı’da bomba ayrılık, yeni dizisi şimdiden hazır   

“Yargı” dizisi her pazar nefes kesen hikâyesi ve güçlü oyunculuklarıyla reytinglere damga vurmaya devam ediyor. Sema Ergenekon’un muhteşem kalemiyle, başarılı yönetmen Ali Bilgin’i buluşturan Emmy Ödüllü dizide bomba bir ayrılık yaşanacak. Dizinin Metin amiri Hüseyin Avni Danyal projeye veda edecek.

Değerli aktör yine Kanal D’nin iddialı yeni dizisi “Taş, Kağıt, Makas”la anlaştı. MF Yapım imzalı diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek, Uğraş Güneş’in ise yazdığı dizi hafta başına doğru sete çıkacak. “Remember: War Of The Son” dizisinden uyarlanan dizide Hüseyin Avni Danyal “Kadri” karakterini canlandıracak ve dişli avukat Harun’un (Ozan Güven) akıl hocası olarak seyirci karşısına çıkacak. Ekin Koç (Umut), Serra Arıtürk (Alev), Burak Yörük (Fecir), Aytaç Uşun (Azad) ve Hande Ataizi rol alacak. “Taş, Kağıt, Makas”ın bugün okuma provası yapılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kara Ağaç” dizisi Kapadokya’da sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir