1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı ne zaman sezon finali yapıyor?

Önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan "Yargı" dizisinin bu sezon 63. bölümde veda etmesi planlanıyor.

Yargı ne zaman sezon finali yapıyor?

Yargı dizisi bayram arasının ardından bu pazar nefes kesen bir bölümle seyirciyle buluşacak. Turgut Ali’nin (Yurdaer Okur) Ilgaz Kaya’yı (Kaan Urgancıoğlu) vurması 62. bölümün en can alıcı sahnesi olacak. Geçen sezon sonunda yayınlanan ön izlemede Ceylin’in (Pınar Deniz) Ilgaz’ı öldürmekle suçlandığı sahnelerin gizemi son iki bölümde çözülecek.

14 Mayıs’ta seçim olacağı için dizinin 63. bölümde sezon final yapması planlanıyor. Son bölümde Yurdaer Okur’un veda edeceği de öğrenildi. Bu arada dizinin 3. sezonuyla ilgili ekibe resmi açıklamanın bu hafta yapılması bekleniyor. Pınar Deniz’in Disney Plus’la yaptığı anlaşma gereği mayıs ayından itibaren FOX dışında başka bir kanalda proje çekmemesi gerekiyordu. Ancak Ay Yapım’ın FOX yönetiminden izin aldığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Hatıran Yeter’ filminde Sümeyye Aydoğan’ın babasını hangi sürpriz isim canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir