1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dikkat spoiler içerir... Yargı'da kesik elden sonra, Pars'la ilgili yaşanacak yeni kriz ne?

Yargı'da savcı Pars'la ilgili yazılan kesik el sahnesi çok tartışılmıştı.

Dikkat spoiler içerir… Yargı’da kesik elden sonra, Pars’la ilgili yaşanacak yeni kriz ne?

Yargı dizisinin Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılığının yankıları sürüyor. Dizinin senaristi Sema Ergenekon kalan sahnelerini çekmeden işi bıraktığı belirtilen Mehmet Yılmaz Ak’la ilgili ölüm sahnesi yazmış, ilk olarak oyuncunun kardeşi Neva’nın adının yazdığı kaleminin saplı olduğu kesik eli ekrana gelmişti. Bu sahne tepki çekince Sema Ergenekon dün yapım şirketinin üzerinden bir açıklama yayınlamış ve kendisine ölüm sahnesi yazılmasını, yapımı çok zor duruma düşüren Mehmet Yılmaz Ak’ın istediğini yazmıştı.

Bugün Mehmet Yılmaz Ak da yapım şirketinin hakkında yaptığı açıklamalara üzüldüğünü belirterek şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bu karar belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinde çekimlerim devam ederken sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim birçok defa yapım tarafına bildirilmiş ve maalesef bir görüş alınamamıştır, kayıtsız kalınmıştır. Yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum, adaletli de bulmuyorum…”

Kulislerden sızan bilgiye göre dizinin yeni bölümünde ise şok bir şekilde Pars’ın kesik başı ortaya çıkacak. Bu sahnenin yaşanan kesik el tartışmasından sonra çekilip çekilmeyeceği ise büyük merak konusu…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir