1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü yönetmen Umut Aral’ın gurur projesi… James Franco’lu diziyi yönetti

“Hakan Muhafız”, “Aşk 101”, “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne”, “Yakamoz S-245” gibi ilgiyle izlenen dijital projelere imza atan Umut Aral, Adi Hasak imzalı “Karantina” dizisinin yönetmen koltuğunda oturdu.

Ünlü yönetmen Umut Aral’ın gurur projesi… James Franco’lu diziyi yönetti

Umut Aral, Jennifer Lopez, Ray Liotta ve Drea de Matteo’nun oynadığı Amerikan suç drama dizisi Shades of Blue’nun da yaratıcısı olan Adi Hasak’ın yeni dizisi “Karantina”nın yönetmenliğine imza attı.

Oscar adayı 127 Saatin yıldızı James Franco ile Yakoub AlFahran’i buluşturan “Karantina” dizisi Beyrut ve Yunanistan’da çekildi. Önce Cannes’da düzenlenen Mipcom’da, ardından bu ay Londra ve daha sonra Berlinale’de görücüye çıkacak “Karantina” dizisinin heyacanını yaşayan Umut Aral, heyecanını şu sözlerle ifade etti:

 “Bir parçası olma ayrıcalığına sahip olduğum büyüleyici uluslararası suç draması olan son projem ‘Karantina’ hakkında heyecan verici haberleri paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Bu inanılmaz dizi, uluslararası beğenilen program yönetmeni Adi Hasak tarafından hayata getirildi ve yapımcılığını MBC Group ve Asacha Media Group ve e Dynamic TV yaptı. Earl Cave, Reham Alkassar, Yasmina El Abd, Cynthia Khalifeh, Marwa Khalil, Said Serhan, Mido Kotaini ve Nicolas Mouawad ile birlikte olağanüstü yetenekli James Franco ve Yakoub AlFahran ile birlikte çalışmak mutlak bir zevk ve ayrıcalıktı. ‘Karantina’ (iş adı Dahab) beni unutulmaz bir yolculuğa çıkardı, yakın zamanda Cannes’da Mipcom’un bir parçasıydı ve bu büyüleyici hikâyeyi yakında dünyanın dört bir yanından izleyicilerle paylaşacağım için heyecanlıyım…”  

thumbnail
Önerilen Yazı
Karşınızda “Kopuk” dizisinin avukat Sera Egemen’i

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir