1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı dizisinin final kararından vaz mı geçildi?

Reyting rekortmeni Yargı dizisinin bu sezın sonu ekrana veda etmesi gündemdeydi.

Yargı dizisinin final kararından vaz mı geçildi?

Yargı şüphesiz son 2 yıla damgasını vuran çok özel bir dizi oldu. Güçlü kalem Sema Ergenekon’un başarılı bir matematikle kurduğu hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizi ikinci sezonunda da ilgiyle izleniyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başta olmak üzere tüm kadronun hayranlık uyandıran oyunculuğuyla seyir keyfi iyice artan dizi başından itibaren 2 sezon olarak kurgulanmıştı.

Ancak kulislerden gelen son haberlere göre Kanal D, sezon sonunda bitmesi planlanan dizinin devam etmesi için şu günlerde Ay Yapım’la görüşmeler yapıyor. Bunda elbette dizinin reytinglerinin azalmak yerine artmasının etkisi büyük…

Hem 2 sezon boyunca çok yorulan hem de eşi Uğur Aslan’ın depremde yakınlarını kaybetmesinin ardından çok sarsılan Sema Ergenekon ve oyuncuların kanal ve yapım şirketiyle verilecek ortak karara göre hareket edeceği öğrenildi. Bakalım seyircilerin devam etmesini çok istediği Yargı’nın 3. sezonunun çekilmesi için ortak karar çıkacak mı?

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Büyükak gelinlik giyerse
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir