1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı dizisinde büyük acı… Gözyaşları sel oldu

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi 2 haftalık aranın ardından bugün yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Yeni tanıtımın yayınlandığı dizide Metin amirin kaybı izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

Yargı dizisinde büyük acı… Gözyaşları sel oldu

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Yargı’da bu hafta büyük bir acı yaşanıyor. Seyircinin heyecanla beklediği dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtıma Metin amirin kaybının acısı damga vuruyor. Metin amirin ölümü herkesi perişan ederken tanıtımın sonunda Kadir’in ağzından duyduğumuz cümleler ise olacaklara dair merakı artırıyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ayşen Sezerel, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Eylül Uğuz, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim” ailesinden Fadik Sevin Atasoy’a duygusal veda mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir