1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yan Oda’da Oktay Çubuk’un partneri belli oldu

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği yeni iddialı dizi “Yan Oda”nın son hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Yan Oda’da Oktay Çubuk’un partneri belli oldu

Yan Oda dizisi bir televizyon sunucusu ile ünlü bir iş insanının sürpriz evlilik hikâyesiyle başlayan olayları konu ediniyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın çekeceği diziyi başarılı kalem Mehmet Barış Günger yazıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden uyarlanan dizide Şevval Sam’ın hayat vereceği Verda’nın kızı Şelale’yi kimin canlandıracağı merak konusuydu. Sonunda rol genç yetenek Elif Uslusoy’un oldu.

Son olarak Prime Video’nun Bergüzar Korel’li “Düğüm” adlı dizisinde rol alan Elif Uslusoy dizide Oktay Çubuk’la partner olacak. Şelale, ailesiyle annesinin yeni eşi Fikret’in (Caner Cindoruk) evine taşınacak ve yan yanlara odalarda kaldığı Fikret’in oğlu Taylan’la başta nefretle başlayan bir yakınlaşma yaşayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Açelya Akkoyun TRT1’in “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir