1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Yan Oda” dizisinin yönetmeni belli oldu

İzlenme rekorları kıran başarılı dizilerin yaratıcısı OGM Pictures yine çok iddialı ve konuşulacak bir dizinin hazırlığını yapıyor.

“Yan Oda” dizisinin yönetmeni belli oldu

Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures fark yaratan projelere imza atmaya devam ediyor. Bu sezon Ömer ve Yalı Çapkını’na devam eden şirket 2 Kasım Perşembe merakla beklenen yeni dizisi “Sakla Beni”yi Star TV’de  seyirciyle buluşturacak. OGM Pictures’ın sırada 3 iddialı dizisi daha var. Bunlardan ilki Hilal Saral’ın yöneteceği ve Aybüke Ertürk’ün yazdığı “Saplantı”, diğeri Barış Günger’in yazdığı “Yan Oda” ve üçüncüsü ise Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı “Kırmızı Pelerin”…

Yan Oda’nın bu hafta yönetmeni de belli oldu. OGM Pictures’ın unutulmaz dizilerinden “Masumlar Apartmanı”nın başarılı ve bol ödüllü yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı okuyanların senaryosuna bayıldığı “Yan Oda”nın hazırlık ve cast çalışmalarına başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’ın kadın başrol oyuncusu kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir