1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yalı Çapkını"nın yeni bölümü neden son anda yayınlanmadı?

"Yalı Çapkını"nın günlerdir tanıtımı yapılan yeni bölümünün yayını bu akşam son anda iptal edildi.

“Yalı Çapkını”nın yeni bölümü Cumhurbaşkanı ortak yayını nedeniyle iptal edildi

“Yalı Çapkını”nın yeni bölümünün günlerdir tanıtımı döndü ancak bu akşam son anda yayın iptal edildi. Bu durumunun nedeninin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Dolmabahçe’den yapacağı özel yayını olduğu ortaya çıktı. atv, TRT1, Kanal D ve Star TV saat 22.00’de ortak yayınla “Cumhurbaşkanı Özel Yayını”nı ekrana getirecek.

Bu nedenle atv “Ateş Kuşları”nın  Star TV’de “Yalı Çapkını”nın tekrarını yayınladı. Bu durum özellikle Yalı Çapkını fanlarını kızdırdı. Haftalardır Seyran ile Ferit’in boşanıp boşanmadığını öğrenmek isteyen dizinin fanatik hayranları duruma isyan etti ve “Star TV yeni bölümü yayınla” etiketiyle binlerce tweet attı.

RTÜK tarafından verilen ceza nedeniyle 2 hafta yayın yapamayan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü ise bu akşam Show TV yayınlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mert Ramazan Demir’in reklam filminden ilk görüntüler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir