1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Seyranı Afra Saraçoğlu ve yönetmeni Burcu Alptekin'den Kızılcık Şerbeti tepkisi

Yalı Çapkını’nın Seyranı Afra Saraçoğlu ve yönetmeni Burcu Alptekin’den Kızılcık Şerbeti tepkisi

Yalı Çapkını’nın ekibi “Kızıcık Şerbeti” dizisinin RTÜK tarafından 5 bölüm yayın durdurma cezası almasına tepki göstermişti. Dün yayına saatler kala diziyle ilgili alınan karar uygulandı. Bu duruma dizinin rakibi Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu bir kez daha tepki gösterdi.

Saraçoğlu cinemascot sayfasında yer alan “RTÜK dün akşam Kızılcık Şerbeti dizisini yayından kaldırarak diziyi sansür uygulayıp yüzlerce çalışan emekçinin emeğini çalmıştır. Sanatın sanatçının ve izleyicinin cezalandırılmasını kabul etmiyoruz. #SansüreHayır… #KızılcıkŞerbetineDokunma” paylaşımı yayınladı.

Dizinin başarılı yönetmeni Burcu Alptekin de Oya Tekin’in attığo “Kızılcık Şerbeti üzerinden anlıyoruz ki, asıl mesele kadına şiddet değil, muhafazakar riyakarlıkla yüzleşmenin ağır gelmesi… Yoksa dert şiddet olsa para cezası kesilir geçilirdi…” şeklindeki tweet’i #KızılcıkŞerbetineDokunma, #SansüreHayır, #RTÜKKapatılsın etiketleriyle paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını “Kızılcık Şerbeti”nin yokluğunda kaç reyting aldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir