1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar Hande Erçel ve Meryem Uzerli’yi nasıl keşfetti?

Usta oyuncu Hülya Duyar, NTV'de hafta içi her gün Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekrana gelen Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu.

Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar Hande Erçel ve Meryem Uzerli’yi nasıl keşfetti?

Usta oyuncu Hülya Duyar, Yalı Çapkını’nda Şefika rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Aynı zamanda bir yetenek avcısı olan Duyar, Hande Erçel’i nasıl keşfettiğini şu sözlerle anlattı:

 “Meral Ablacığım (Meral Okay) bana ‘Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak demişti. Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için… Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum; Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu, ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı, 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim onu, hep de kontakta kaldık…” diyerek Hande Erçel’in ilk oyunculuk günlerini anlattı.

Meryem Uzerli’yi Almanya’dan getiren benim”      

Hülya Duyar, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıdığım Meryem Uzerli’yi de keşfeden kişi…. Duyar, o dönemi şöyle anlattı: “Meryem Almanya’da oyunculuk yapıyordu, Meryem’i 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu.  Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Atatürk filmi Arap ülkelerinde vizyonda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir