1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den Kızılcık Şerbeti tepkisi

Yalı Çapkını dizisinin ekibi cuma akşamları reyting savaşı verdikleri rakipleri Kızılcık Şerbeti dizisine verilen cezayı eleştirdi.

Yalı Çapkını’nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’den Kızılcık Şerbeti tepkisi

Yalı Çapkını dizi ekibi cuma akşamları en büyük rakipleri olan Kızılcık Şerbeti dizisinin RTÜK tarafından 5 kez yayın durdurma cezası almasına tepki göstermeye devam ediyor.

Yönetmen Burcu Alptekin, ikinci yönetmen Alptekin Bozkurt ve başarılı oyuncu Beril Pozam’ın ardından başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir de Kızılcık Şerbeti ekibine desten verdi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aynı anda aynı paylaşımı yaptı ve “RTÜK Kızılcık Şerbeti’ne Dokunma” etiketini yayınladı. Yalı Çapkını ekibininin rakip kanalın dizisine verdikleri destek sektörde takdirle karşılandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın yönetmeni Burcu Alptekin’den Kızılcık Şerbeti cezasına tepki: Barbarlık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir