1. Anasayfa
  2. Dizi

Yalı Çapkını'nın Asuman'ı Öznur Serçeler, Elçin Sangu'nun yerine geçti

Yalı Çapkını'nda Asuman rolüne hayat veren Öznur Serçeler yeni bir anlaşma yaptı.

Yalı Çapkını’nın Asuman’ı Öznur Serçeler, Elçin Sangu’nun yerine geçti

Yalı Çapkını‘nın Asuman’ı Öznur Serçeler, seyirci karşısına iddialı bir rolle çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Elçin Sangu’nun yollarının ayrıldığı “Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali”yle anlaştı. Sangu müzikalden ayrıldığını “Bir süredir içinde bulunduğum ve çok mutlu olduğum Jekyll and Hyde müzikalinin zamanlamalarımız uyuşamadığı için benim ile olan yolculuğu son buldu.Bu zamana kadar yanımda olan ve sahnede yaşadığım duyguları benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle buna vesile olan…” mesajıyla duyurmuştu.

Oyunun yeni kadın başrol oyuncusu Öznur Serçeler oldu. Serçeler, müzikalde müzik ve dans konusundaki yeteneğini sergileyecek. Öte yandan Serçeler’in rol aldığı “Yalı Çapkını” dizisi 16 Haziran’da Milli maç olduğu için bir hafta erken sezon finali yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim” dizisinin sezon final bölümüne yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir