1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yalı Çapkını"ndan "Yıldızlar Bana Uzak" dizisine transfer oldu

Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin ikinci erkek başrol oyuncusu belli oldu.

“Yalı Çapkını”ndan “Yıldızlar Bana Uzak” dizisine transfer oldu

Burcu Kıratlı (Güneş), Furkan Andıç (Rüzgar), Gürkan Uygun (Yahya) ve İnanç Konukçu‘yu (Murat) buluşturan “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. O3 Medya ile Ortaks Yapım‘ın çekeceği dizinin atv‘de yayınlanması planlanıyor. Bir çocukluk aşkı ve onun etrafında yaşanan hesaplaşmanın etkili bir dille anlatılacağı dizinin ikinci erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Dizinin Han’ı genç kuşağın başarılı oyuncularından Baran Bölükbaşı oldu. Son olarak “Yalı Çapkını” dizisinde Tarık rolüyle seyirci karşısına Bölükbaşı’nın “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde hayat vereceği Han, Güneş’e aşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Bahadır İnce‘nin yöneteceği diziyi “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”ni de kaleme alan Ercan Uğur yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hasan Can Kaya’dan çok güzel hareket… 150 bin TL bağışladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir