1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'ndan bir başarı daha... 15 reytingi geçti

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi "Yalı Çapkını" bir rekor daha kırdı.

Yalı Çapkını’ndan bir başarı daha…15 reytingi geçti

 Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle her üç kategoride de yine Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Star’ın sevilen dizisi “Yalı Çapkını” on beşinci bölümüyle Total’de 15.31, AB’de, ABC1’de ise 13,64 reytingle 30 Aralık Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu ve kendi rekorunu kırdı.

Dizinin son bölümünde Seyran’ın yalıdan ayrılmasına dayanamayan Ferit çareyi Kazımlara giderek onu kaçırmakta buldu. Seyran’ı çiftlik evine götüren Ferit; ona daha önce hiç yaşayamadığı yılbaşı gecesini armağan etti. Herkesi çiftlik evinde toplayan Ferit; küslüklerin de bitmesini sağlamış oldu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını dizisine bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir