1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Korkma Ben Yanındayım dizisinin yeni başrol oyuncusu belli oldu

Medyapım'ın FOX için çektiği yeni iddialı dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın başrol kadın yıldızının kim olacağı merak konusuydu.

Korkma Ben Yanındayım dizisinin yeni başrol oyuncusu belli oldu

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin pazar günü sete çıkması planlanıyor. MedYapım imzalı dizinin yeni başrol oyuncusu belli oldu. Genç kuşağın başarılı yıldızı Nilsu Berfin Aktaş oldu. Son olarak “Yaz Şarkısı” dizisinde başrol oynayan Aktaş “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin “İnci”si oldu.

Merakla beklenen dizide Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa) ve Fahriye Kesimal (Hande) başlıca rolleri paylaşıyor.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 9 Aralık 2023

    Kanal d uyarı veriyorum acil durum d media aracılığıyla resim İnternet üzerinden 19 sezon başında Arka sokaklar yeni dönem proje uzatma istersen seneye kadar bekliyorum 2024 2025 2026 kadar sürecek birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum demirören medya üzerinden şirket

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir