1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nda 14,62 reytinglik öpüşme

Yalı Çapkını'nda Seyran ile Ferit'in öpüştüğü 13. bölüm rekor kırdı.

Yalı Çapkını’nda 14,62 reytinglik öpüşme

Yalı Çapkını dizisi her hafta kendi rekorunu alt üst ederek ekran yolculuğuna devam ediyor. OGM Pictures’ın Star TV için çektiği dizide Seyran ile Ferit’in aşkını gün yüzüne çıkaran öpüşme sahnesi izlenme rekoru kırdı ve dizinin total reytingi ilk kez 15’e yaklaştı.

Dizinin son bölümü Total’de14.62, AB’de 11.43, ABC1’de ise 13.08 reytingle tüm kategorilerde birinci oldu. Dizide dedesinden yediği tokat üzerine evi terk eden Ferit, Pelin’e gitti ve ona ertesi gün Amerika’ya gideceğini söyledi. Kazım’ın Suna ve Seyran’ı kendi evlerine geri götürdü. Taylan’ın evine giden Abidin; Taylan’ın Ferit’le kavga ettiği görüntüleri elinden aldı. Ferit’in Amerika’ya gideceğini Pelin’den öğrenen Seyran onu durdurmak için havaalanına gitti ve Ferit’in gidişini engellemek için onu öptü.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’na güzel oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir