1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'na flaş transfer... Güzel oyuncu fenomen dizide

Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi "Yalı Çapkını"nın 2. sezon ekibine çok güzel ve iddialı bir oyuncu katılıyor.

Yalı Çapkını’na flaş transfer… Güzel oyuncu fenomen dizide

“Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezon ilk bölümü cuma akşamı yayınlanacak. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin‘in kadrosuna güç katacağı fenomen diziye bir de iddialı ve güzel bir kadın yıldızın dahil olacağı gündeme gelmişti. Söylentiler doğru çıktı ve Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir‘in başrollerini canlandıracağı dizinin ekibine Cemre Gümeli katıldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı‘nda Meryem’e hayat veren, geçen sezon da yine OGM Pictures‘ın “Yüzyıllık Mucize” dizisinde Zerrin Tekindor‘un gençliğini canlandıran Cemre Gümeli‘nin “Yalı Çapkını”nda nasıl bir rolle seyirci karşısına çıkacağı merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alper Çağlar’ın merakla beklenen “İlk Göktürk” filmi ilk kez blutv’de

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir