1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kavga olayı hakkında ilk kez konuştu

Yalı Çapkını'nın başarol oyuncusu Mert Ramazan Demir hafta başı ekibiyle eğlendiği mekanda Kubilay Aka'yla gerginlik yaşadığı gündeme gelmişti.

Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir  kavga olayı hakkında ilk kez konuştu
Reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir’in OGM Pictures’ın partisinin ardından gittiği mekanda Kubilay Aka’yla gerginlik yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu akşam sete gitmeden önce Dünya Kupası maçını seyreden Demir tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı programının sorularını yanıtladı.Demir, olayla ilgili şöyle konuştu:
“Evet, öyle bir öyle bir şey oldu ama göz göze hiç gelinme bir kavga falan olmadı. Hatta ben dışarıdaydım, mevzunun içinde de değildim. Olay çok büyüdü ve gereksiz bir gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim. Hiçbir şekilde kavga edilmedi. Ben Göz göze bile gelmedim…”
Mert Ramazan Demir “Bizim Afra ile samimiyetimiz yeni değil, çok eski arkadaşız… Saçma sapan bir yere gitti mevzu… Ufak tefek oyunlarla bir şeylerle manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza patladı olay ama hiç öyle bir şey yok” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’dan ayrılan Hande Ataizi’ne mesaj var
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir