1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Merve Dizdar Fransa'da uçağa alınmadı, isyan etti

Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Cannes'a giden Merve Dizdar uçağa alınmadığını açıkladı.

Merve Dizdar Fransa’da uçağa alınmadı, isyan etti

Merve Dizdar yarın sabah “Ömer” dizisinin setinde olması gerektiği için Nuri Bilge Ceylan’ın “Kuru Otlar Üstüne” filmi için gittiği Cannes’dan dönmek için havalimanına gitti. Ancak uçağa binemedi. Ünlü oyuncu “Sete yetişmek üzere Cannes Film Festivali’nden ayrılıp 2 saat önce havalimanına geldim. 24 saattir check in yapmaya çalıştığım uçak overbooked olduğu için uçağa alınmadım. Yarın sabah setim var ve uçamadım…Bu durumda olan 4 kişi daha var. Bu nasıl açıklanır?” diyerek Türk Hava Yolları’na mesaj attı

Türk Hava Yolları’ndan yetkilisi tweet’i görür görmez ünlü oyuncuya mesaj attı ve yardımcı olacaklarını açıkladı. Bu arada ünlü yazar Ayşe Erbulak, Dizdar’a “Normalde seni el üstünde tutup bulutlarda uçurmaları gerekirdi. Yaban ellerde memleketi temsil ettin. Gurur duyuyoruz seninle….” mesajını yolladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel Cannes’da fırtına gibi esti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir