1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

‘Yalı Çapkını’ dizisine bir flaş transfer daha

Başarılı oyuncu Öznur Serçeler, Star'ın iddialı projelerinden olan ‘Yalı Çapkını’ dizisiyle sevenleri karşısına çıkacak. 

‘Yalı Çapkını’ dizisine bir flaş transfer daha

Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği yeni sezonun iddialı dizilerinden olan ‘Yalı Çapkını’ 29 Temmuz’da sete çıkıyor. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturacak.

Dizide Öznur Serçeler ‘Asuman’ karakterine hayat verecek. Serçeler, yeni imajıyla dikkat çekti. Rol gereği saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu dizi için hazırlıklarını tamamladı. Öznur Serçeler ayrıca Disney Plus’la anlaşan Şahan Gökbakar’ın Ayvalık’ta çektiği Recep İvedik’in yeni serisinde de avukata hayat verdi.

Antepli güçlü bir ailenin çapkın oğullarını kendi memleketlerinden bir genç kızla evlendirmeleri ile yaşanan olayların konu edileceği dizi şimdiden büyük merak uyandırdı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir