1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını 2. sezonu ne zaman açıyor?

"Yalı Çapkını" dizisinin çok beğenilen 2. sezon ilk tanıtımı resmi adreste 4 günde 5 milyon, Star TV'de 2 milyon izlenerek rekor kırdı.

Yalı Çapkını 2. sezonu ne zaman açıyor?

“Yalı Çapkını” dizisi geçen sezon cuma akşamlarına damga vurmuştu. OGM Pictures imzalı dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. OGM Pictures imzalı “Yalı Çapkını”nın yeni sezon ilk bölümünde zaman atlaması yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu olmuş ancak dizinin kaldığı yerden devam edeceği ortaya çıkmıştı. Dizinin ilk sezonunda zorluklarla sınanan Seyran (Afra Saraçoğlu) ve Ferit (Mert Ramazan Demir) aşkının bu sezon nasıl şekilleneceği merak konusu olurken ilk bölümde çekilen düğün sahnesi dikkat çekti. Sezon final bölümünde vurulan Ferit, ölümden döndükten sonra geçen sezon zorla evlendiği Seyran’la bu kez düşmanlarına inat dillere destan bir düğün yapıyor. Dizinin ilk tanıtımında yer alan ve oldukça görkemli çekilen bu sahneler izlenme rekoru kırdı.

Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan “Yalı Çapkını”nı bu sezon iki başarılı kalem Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay yazıyor. Dizinin sezonu açacağı tarih de 15 Eylül olarak planlanıyor. Geçen sezon cuma akşamları Yalı Çapkını‘nın en büyük rakibi olan Show TV‘nin “Kızılcık Şerbeti” dizisi de 15 Eylül’de sezona başlıyor. Cuma günleri seyirciyle buluşan sevilen dizi “Ateş Kuşları”, bu cuma 2. sezon ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden “Arka Sokaklar” ise aylar sonra geçen cuma 18. sezonuna başlamış ve total’de 4.31 reytingle günün en çok izlenen yapımı olmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Akyıldız “Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir