1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli oldu

Proje seçimi konusunda en titiz olan oyuncuların başında gelen Yağmur Tanrısevsin, önümüzdeki hafta yeni projesinin çekimlerine başlayacak.

Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesi belli oldu

Yağmur Tanrısevsin‘in yeni projesi merak konusuydu. Hem ülkemizde, hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi olan Tanrısevsin, iddialı bir filmle anlaştı. Güzel oyuncu, ünlü komedyen Doğu Demirkol‘un yeni filmi “Yaşam Koçu” filminin başrol kadın yıldızı oldu. Yapımcılığını Netd‘nin üstlendiği filmin senaryosu Doğu Demirkol‘a ait… Çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan filmi Burak Kuka yönetecek.

Proje seçimi konusunda en titiz olan oyuncuların başında gelen Yağmur Tanrısevsin‘in aynı zamanda yakında bir diziyle de el sıkışmak üzere olduğu konuşuluyor. Başarılı oyuncu şu günlerde son görüşmelerini yapıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağdaş Onur Öztürk “Ömer” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir