1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yağmur Atacan'dan önemli çağrı: Deprem bölgesine yardım için izinsiz yola çıkmayın

Yağmur Atacan ve arkadaşları deprem bölgesine yardım için yola çıktı. Ünlü oyuncu çok önemli çağrılarda bulundu.

Yağmur Atacan’dan önemli çağrı: Deprem bölgesine yardım için izinsiz yola çıkmayın
Yağmur Atacan ve arkadaşları off – road araçlarıyla yola çıktı ve deprem bölgesine yardım götürmeye çalışıyor. Ünlü oyuncu peş peşe 2 video çekti ve ilk videosunda şunları söyledi:
“Öncelikle beni beni tanıyan yakınlarım eşya göndermeye çalışıyor. Biz eşya götürmüyoruz. Şu anda biz AFAD’tan aldığımız izinle yaklaşık 10-15 pick up olarak yoldayız. Yol durumu da zaten oldukça kötü… Yardıma gidiyoruz. Bizim orada hedeflediğimiz yardım bizden önce giden TIR’ların küçük köylere ulaştıramadıkları paketleri paketlere ulaştırmak… O yüzden off- road donanımıyla gidiyoruz… Açıkçası orada mümkün mertebe elimizden geldiğince insanlara oradaki eşyaları götürmeye çalışıyoruz. Biz önce kendimizi götürüyoruz, yardım teklifleri için teşekkür ederiz. İzniniz olmadan lütfen yola çıkmayın. Çünkü çoğu kişi yolda kalmış durumda ve özellikle izin belgeniz olmadan yoldan devam edemeyebilirsiniz. Bunu lütfen göz önünde bulundurun.”
Yağmur Atacan 2. videosunda da “Şu çok önemli; organize olmadan ve gerekli izinleri almadan kesinlikle yola çıkmayın. Yol durumu gerçekten çok kötü… Yakıt bulmak oldukça zormuş. Biz şu anda bulabildiğimiz her yerde ek yakıtlar alıyoruz. Doğal olarak oraya yardımın gidebilmesi için önce araçların ulaşması lazım… Yolların tıkanmaması adına lütfen yetkili birimlerin sizi yönlendirmesiyle hareket edin… Biz böyle yaptık. İnşallah ulaşabileceğiz. Yoldayız, bize yardım göndermeye çalışmayın. Biz alabileceğimizi aldık, asıl amacımız kendimiz ulaşmamız… Bize artık sürekli sürekli mesaj atmayın, ilginiz için teşekkür ederim.”
thumbnail
Önerilen Yazı
MF Yapım deprem bölgesine yardım için harekete geçti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir