1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yağmur Yüksel hakkındaki çirkin paylaşımlara erişim engeli

Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri'nin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel kendisiyle ilgili yapılan hakaret içerikli paylaşımlara artık sessiz kalmayacağını açıklamıştı.

Yağmur Yüksel hakkındaki çirkin paylaşımlara erişim engeli

Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel geçen hafta sonu hakkında yapılan hakaret içerikli çirkin paylaşımlar için yasal haklarını kullanacağını açıklamıştı. Genç oyuncunun avukatı #VolkanAlkılıç bugün mahkemeden alınan ilk kararları paylaştı:

“Basın ve Kamuoyuna, Müvekkilim Yağmur Yüksel’e yönelik olarak sosyal medya üzerinden son derece yakışıksız ve hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin yaptığımız başvuru neticesinde ilgili sosyal medya içeriklerinin çıkarılmasına ve bu içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir. Hakaret niteliğindeki bu paylaşımları yapanların cezasız kalmaması ve iyiliğin kazanması adına savcılık sürecimizin devam ettiğini; bundan sonraki süreçte de bu şekildeki paylaşım ve kişiler hakkında hukuk mücadelemizin devam edeceğini bilgilerinize sunarım. Yağmur Yüksel vekili

Av. Volkan Alkılıç”

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir