1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yağız Can Konyalı “Hudutsuz Sevda” dizisinde

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Hudutsuz Sevda’nın ekibine Hayal Köseoğlu’ndan sonra bir flaş isim daha katıldı.

Yağız Can Konyalı “Hudutsuz Sevda” dizisinde

“Hudutsuz Sevda” dizisinin perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. MedYapım imzalı dizinin yılbaşı tatili sonrası ekrana gelecek yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Bu arada diziye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. “Damla” karakteriyle ekibe katılan Hayal Köseoğlu’nun ardından Yağız Can Konyalı sevilen diziye transfer oldu.

Yağızcan Konyalı “Hudutsuz Sevda”da “Hakan” rolüne hayat verecek ve Yılmaz Kaya Marten’in (Cemal Hünal) kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Murat Öztürk’ün yönettiği, Bahadır Özdener’in yazdığı dizinin 15. Bölümü 11 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bir Sevdadır” dizisinde yönetmen değişikliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir