1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas Riyad'da

Son yılların parlayan yıldızı, başarılı oyuncu Simay Barlas, yeni reklam anlaşması için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gitti.

Yabani’nin Rüya’sı Simay Barlas Riyad’da

Yabani dizisinin başrol oyuncusu Simay Barlas, reklam anlaşması için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da hayranlarının yoğun ilgisiyle izdihama yol açtı. Son yılların parlayan yıldızı, başarılı oyuncu Simay Barlas, yeni reklam anlaşması için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gitti.

Markanın düzenlediği etkinliğe katılan Barlas hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe oyuncuyu görmeye gelen binlerce hayranı hem içerde hem de dışarıda izdihama yol açtı. Hayranlarıyla fotoğraflar çektiren Barlas yoğun ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte zorlandı. Güzel oyuncu katıldığı etkinlik dışında Riyad’ın tarihi yerlerini de gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dev kadrolu “Karşılaşmalar” dizisinin kanalı Exxen oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir