1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani’nin Neslihan’ı Dolunay Soysert’in sosyal medya isyanı: Silahsız birine bıçak saplamak gibi

Here salı izlenme rekorları kıran “Yabani” dizisinin Neslihan’ı Dolunay Soysert “Sosyal medyanın edebinin kaçtığı yerler beni çok rahatsız ediyor” dedi.

Yabani’nin Neslihan’ı Dolunay Soysert’in sosyal medya isyanı: Silahsız birine bıçak saplamak gibi

Dolunay Soysert’in başrol oyuncuları arasında yer aldığı Yabani dizisi büyük ilgiyle izleniyor. Soysert’in her salı dizide etkili oyunculuğuyla kendisine hayran bırakıyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan başarılı oyuncu sosyal medyadaki yorumları çok fazla okumadığını söyledi ve “Çok yorum okuyan birisi değilim, okumamayı seçiyorum… Yorumlar konusunda kırılganım, çabuk kırılıyorum. O yüzden Dolunay dedim ki; sen bunları okumayacaksın… İyisi kötüsü neyse yolculuğuna devam et… Tabii ki bir ekip var, onlar derliyorlar toparlıyorlar… Getiriyorlar veya çocuklar söylüyorlar… O zaman duyuyorum ama özellikle okumuyorum. Kendi paylaşımların içinde genel geçer hızlıca bakarım… Yer yer engellemeler de yapıyorum, yapılması da gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sosyal medyanın edebinin kaçtığı yerler beni çok rahatsız ediyor” dedi.

Ünlü oyuncu bu konudaki hassasiyetini şu sözlerle dile getirdi:

“Özel hayatıma, arkadaşlarıma saldırıda bulunduğunda, fiziksel özelliklerle ilgili, ekiplerle ilgili saldırı ya da ekip arkadaşlarımdan birinin yaptığı işin sorgulanmasına sebep olacak şeyler beni öfkelendiriyor ve onları engelliyorum… Bizlerin işleriyle ilgili, karakter üzerinden, senaryo üzerinden eleştiriler yapınız ama lütfen özel hayatımıza girmeyiz, istediğimiz gibi yaşamak isteriz. Ekip arkadaşlarımızı lütfen işleri üzerinden değerlendirirken dikkatli olunuz. Onların işlerinden olmalarının sebebiyet verebilirsiniz. O zaman engellerim. Çünkü bunun yayılmasını müsaade etmem. Yer yer oyuncuların bazı takipçileri engellemesi ya da mesajları silmesi ile ilgili reaksiyonlar oluyor. Tabii ki sileriz orada siz net bir hedef göstermişsiniz. O net hedefin canının yanmasına müsaade etmem. Bunu benim üzerimden yapamazsınız. Çünkü biliyorum ki yüz yüze kalsanız onu söyleyemezsiniz. Bu silahsız birine bıçak saplamak gibi bir şey ve çok adaletsiz… Cevap verdiğimiz yerden daha çok mevzu çıkıyor…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yarın RTÜK kararına itiraz edecek olan “Kızıl Goncalar” dizisi Fatih’ten taşındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir