1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yabani" dizisinde Dolunay Soysert'in eşine hangi flaş aktör hayat verecek?

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Bertan Asllani'yi buluşturan "Yabani" dizisinin çekimleri 20 Temmuz'da başlayacak.

“Yabani” dizisinin kadrosuna bomba oyuncu

“Yabani” dizisinin hazırlıkları sürüyor. NTC Medya‘nın FOX için hazırladığı dizide Halit Özgür Sarı “Yaman”, Simay Barlas “Rüya”, Bertan Asllani “Ateş”, Dolunay Soysert “Neslihan”, Ramiz Mullamusa “Umut”, Rojbin Erden “Asi”, Sezer Arıçay “Cesur” ve Osman Alkaş “Eşref” rollerine hayat verecek. M. Çağatay Tosun‘un yöneteceği dizinin başrol kadrosuna son olarak çok değerli bir oyuncu katıldı.

Son olarak “Yargı” dizisinde rol alan Yurdaer Okur “Yabani”yle el sıkıştı. Dizide Prof Dr. Neslihan Yücesoy’a hayat veren Dolunay Soysert‘in eşi Serhan’ı canlandıracak olan ünlü aktör, kilit bir rolle hikâyeye yön verecek. Hilal Yıldız‘ın yazdığı dizide sokakta büyüyen ve arkadaşlarına kol kanat geren dürüst,  çok mücadeleci bir genç olan Yaman’ın etkileyici ve sürprizlerle dolu hikâyesi ekrana taşınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık’ın izdiham yaratan ödül törenine oğlu Sadri ve eski eşinden tebrik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir